to4nite такси 2222 е съвместен проект на Офис “Няма време” (офис за административни и консултантски услуги за таксиметрова дейност с управител Даниел Донев) и “Топ Дизайн” (Рекламна агенция с управител Роман Антонов), успешно стартиран на 01.10.2001г.

“Хепи” ООД е регистриран таксиметров превозвач, дружеството притежава търговската марка to4nite и свидетелство за промишлен дизайн за опознавателните обемни тела (червените пирамиди).

Като лидер в бранша “Хепи” ООД поема тежката отговорност и реализира изграждането на бизнес инкубатор обслужващ изцяло регистрацията, обучението и управлението на таксиметрови фирми. Предоставя възможност на шофьорите да овладеят трудната и отговорна професия на таксиметров водач, насочва ги към финансиране и реализация на техните амбиции за закупуване на таксиметрови автомобили.

През годините фирмата се налага като основен таксиметров превозвач в гр. Русе, въвежда и налага иновативни решения за удобство на потребителите на таксиметрови услуги, изгражда стратегически партньорства с корпоративни клиенти.

Благодарение на своята отворена и прозрачна политика спрямо своите клиенти, партньори и служители to4nite се радват на лоялност и положителна репутация – градени с топлота, коректност и последователност в отношенията.

to4nite taxi 2222 предлага лицензиран и удобен транспорт Русе-Букурещ-Русе, като най-честата дестинация е летище Отопени. Предлагаме професионални транспортни услуги, безопасно и приятно пътуване от и до Букурещ, Румъния на изгодни цени! Фирмата разполага с различни по големина автомобили, за да задоволи нуждите на клиентите си.

to4nite taxi 2222 гарантира качество, бързина и удобство! Чрез денонощната връзка между диспечерския пункт и клиентите, можете да разчитате на бързо и адекватно обслужване в екстремни ситуации.

Фирмата осигурява посрещане от Букурещ и превозване от и до Варна, Шумен, Разград, Търговище, Исперих, Кубрат, Тутракан, Силистра, Добрич, Велико Търново, Габрово, Свищов и други градове.