Безспорна част от съвременния забързан ритъм на дните ни – таксито, се е превърнало от необходимост в задължителната полезност, която ни гарантира сигурност, бързо и безопасно придвижване. Таксиметровите шофьори са приятели и изповедници, мълчаливо присъствие зад волана, когато е необходимо, те са и неволни свидетели на епизоди от нашия живот. Понякога забравяме за този наш спътник, забравяме, че шофьорът е до нас, но той помни и има много истории за разказване.

Историите на to4nite са много. И винаги вълнуващи. Точно както Асен Блатечки във филма „Посоки“, и тук таксиметровите шофьори спасяват човешки животи. to4nite се сблъскват с подобна ситуация.

В една от суровите русенски зимни вечери шофьор от компанията намира и спасява възрастна жена късно през нощта. В централата на номер 22 22 се получава обаждане с молба към дежурните за съдействие – близка на клиента не се е прибрала. По дадено описание на жената започва организирано търсене, което продължава почти два часа. Включват се всички работещи коли. Намират жената да се движи безцелно в съседен квартал. Шофьорът, който я намира, и помага да се качи на топло в колата. Оказва и пълно съдействие и я закарва до дома и. Лично се ангажира с това да и помогне да се качи и прибере в апартамента си.

Много от нас приемаме работата на таксиметровия шофьор за незначителна. to4nite вярват, че за да си добър в този бизнес е въпрос на призвание. Не е важно просто да закараш човек от точка А до точка Б, а да имаш отношение към него. В нашето постоянно променящо се ежедневие такситата са много повече от просто превоз. Те са нашите изповедници, система за новини и дори понякога съветници за важните житейски въпроси.

to4nite залагат точно на тази доброта у шофьорите си. Вниманието към клиентите е винаги най-важното за тях. Мисията им е не само да возят надеждно, а да направят пътуването ви по-приятно, за което се грижат приветливите им шофьори – винаги готови да ви дадат съвет.