Най-голямата таксиметрова компания в Русе и региона – to4nite, е създадена преди 18 години. Стартът е даден с 22 автомобила от Даниел Донев. За него Русе е не само роден град, в който желае да израснат и да останат да живеят децата му. Русе е и мястото, където той иска да създаде условия за развитие на младите хора, място с по-висок стандарт на живот. И знае, че това ще стане с усилията на всеки от нас.

Историята започва още когато Даниел завършва ВНВТУ “Тодор Каблешков” (Висше народно военно-транспортно училище) специалност “Дизелови локомотиви”. От това се събужда неговият предприемачески дух с ясен поглед към транспорта.

През 1998 г. открива офис “Няма време” – административен офис за таксиметрова дейност – подготовка за явяване на водачи за таксиметрови коли, изготвяне на документи и представляване в ДАИ, както и за оборудване на таксиметрови коли. Кариерата му продължава със сервиз за таксиметрови апарати.

Сключва договор за поддръжка на 250 апарата от действащи 700 коли в региона.

„Като бивш таксиметров водач в една от водещите таксиметрови фирми, бях потърпевш от несправедливото и безхаберно отношение на новите “бизнесмени“ – споделя Донев.

Подтикнат от силно изразеното си чувство за справедливост и съзнавайки, че със синдикализъм нищо не може да се промени, решително през 2001 основава  компанията  “Хепи” ООД .

Днес to4nite таксита са  над 350 коли, а екипът наброява над 400 водачи.

Мисията на to4nite е чрез надеждните автомобили, с помощта на внимателни и приветливи водачи винаги да обслужат клиентите си – качествено и сигурно.

Компанията е изградена върху ценностите за доверие и доброта, които са и търсено качество във всеки нов шофьор. При подбора на новите кадри от голямо значение е личността, дали човекът е подходящ за компанията. Следва контрол за спазване на етичните и професионални норми на обслужване.